Renoveringen

 
 
Jag kom på att jag inte visat så mycket från vår pågående renovering här på sistone. När jag väl loggar in här så är det för att få ur mig ord som inte ryms på instagram. Men jag tänkte att det vore kul att visa er här också, så kan jag dessutom skriva lite mer om allt.
 
Bilden här ovanför är från när vi rev upp väggen och tog fram ett undangömt fönster. Som en före-bild tänkte jag. För nu är vi nästan klar med den väggen och då ser det ut så här:
 
 
Det som saknas nu är en list där ny möter gammal panel. Elektrikern ska dra lite utanpåliggande ström för lampor och uttag, samt att vi ska måla trappen. Men trappen tar vi senare i vår/sommar. Vi måste dra ner tempot nu när vi börjar bli klara för att hinna njuta av allt också.
 
 
Och jag kunde äntligen ta mig av skrubben som nu mer är ett rymligt linneskåp. Underbart! Visar en bättre efterbild senare, men jag är så nöjd med det rutiga golvet, samt att jag valde att behålla timmerväggen som den är. En fin detalj på ett gammalt hus.
 
 
Och vårt älskade badrum. Där står det stilla, dessvärre. Vi har haft elektrikern här sedan jag tog bilderna. Alla uttag, lampor, osv. sitter på plats nu. Allt som vi själva kan göra, är gjort. Det är rörmokaren det sitter i. Han skulle komma denna veckan, men när det gäller hantverkare kan man aldrig så noga veta, hehe. Det hade varit helt underbart att kunna använda badrummet nu i helgen, men vi får se.
 
Ser fram emot en hel rundtur när allt är klart! Så nära nu! :)
 
 
#1 - Anonym

Ser ut som du har fin huvudform. Min ena dotter rakade sig totalt en sväng o jag tyckte det va jättesnyggt. Fin tjej med eller utan hår.

#2 - Anonym

Ser ut som du har fin huvudform. Min ena dotter rakade sig totalt en sväng o jag tyckte det va jättesnyggt. Fin tjej med eller utan hår.

Svar: Tack 😉
idasida

Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)