Nytt år, nya drömmar

(null)
De mest gillade instagrambilderna från 2021.

Som jag skrev tidigare så brukar jag alltid känna mig förväntansfull och näsan lite pirrig inför ett nytt år. Jag gillar känslan av nystart, där allt är möjligt. Förra året var jättebra på många plan, men lite midre bra på andra.
 
Nyårsafton blev som sagt inte som planerat, men jag kände en sån enorm tacksamhet hela dagen över min familj och att vi fick vara tillsammans. Vi pyntade i all enkelhet, piffade till oss och åt brutalt god mat. Vi höll oss vakna till tolvslaget (alla utom Lily) och gick då ut för att kika på alla fyrverkerier. Det smäller något oerhört, men är så vackert. Kan dock inte njuta till fullo då jag tycker så himla synd om alla djur som far illa av detta smällande. Barnen tyckte i alla fall att det var mäktigt!
 
Nu när jag ska sammanfatta detta år så slås jag återigen av hur synd det är att jag inte kunnat blogga så som förr i tiden. I och med mina extremt glesa inlägg så försvinner liksom min "dagbok" och jag har inget att kika tillbaka på för att minnas. På Instagram finns det mer att hämta, men det är mest bara fina bilder utan något tyngre innehåll. Det säger inte så mycket om vad jag gjort eller hur jag mått. Min inspiration har även där varit rätt dålig det senaste året. Den har kommit i något il här och där, men alldeles för sällan. Längtar så fruktansvärt mycket efter en jämn ström av inspiration. Men jag drömmer, hoppas och tror att den kommer tillbaka i år!
 
Några utan de bästa sakerna med 2021 var att...
 
- Jag startade mitt företag och fick en hel del jobb!
- Jag äntligen fick sluta amma och blev lite (läs: mycket) mer fri, framförallt på kvällstid.
- Sommaren var underbar med vackert väder och vår 60 dagars runstreak.
 
Några av de mindre bra sakerna med 2021 var att...
 
- Jag har varit väldigt stressad väldigt ofta, av olika anledningar.
- Jag har inte kunnat umgås med mina närmsta vänner lika mycket som jag hade behövt.
- Allt vabbande och roddande med sjuka barn. Det har varit tugnt för min kropp och knopp.
- Att alla dessa anledningar bidragit till min inspirationsbrist. Finns inget mer deprimerande för mig än att sakna inspiration.
 
Känslan av ett nytt år där allt är möjligt känns med andra ord fantastisk! Det kommer förstås komma många käppar i hjulet förstås, men just nu väljer jag att bara tänka positivt och se alla möjligheter framför mig! Jag tänkte avrunda med några personliga önskningar och förhoppningar om vad detta år kommer att innehålla!
 
Jag önskar...
 
Mer tid med mina närmsta vänner.
Hälsosammare vanor.
Fler dejter med min man.
 
och för företaget önskar jag...
 
- Att jag fortsätter utvecklas kreativt och finner mycket inspiration.
- Att köpa in en ny dator så att jag lättare kan jobba med bilder och sociala medier. (Denna dator är under all kritik).
- Fortsätta hitta "min väg" och få en tydligare bild över vad mitt företag står för.
 
 
 
 
 

Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)