Sjukstugan kom

 
Jisses, här har vi legat däckade i influensan i snart två veckor. Idag är alla barnen på skolan och förskolan i några timmar, välbehövligt för den här utmattade mamman. Att redan vara utmattad och sen ta hand om tre sjuka barn samtidigt som en själv är jättesjuk är inte roligt. Jag är ännu mer slut nu. Totalt utpumpad.
 
 
Innan jag blev däckad så hade jag några dagar som var väldigt fina. Jag har varit väldigt trött och haft mycket oro i kroppen ända sedan jag blev sjukskriven, så det var otroligt härligt att känna att det började vända en aning. Jag kom mig ut på promenader, började yoga lite smått, jobbade med lera och hittade en fantastisk bok som jag började läsa. Jag kände att jag verkligen var på rätt spår, sen gick det åt skogen då alla blev sjuka. Ett steg fram, två tillbaka.
 
Jag är fortfarande lite förkyld och har inte så mycket ork, och snart är det jul och barnen ska få ha jullov och så vidare. Jag känner att dagarna för återhämtning är knappa framöver, men förhoppningsvis känns det bättre nu när jag har några timmar för mig själv idag och imorgon. Jag hoppas kunna hitta tillbaka till rätt spår lite snabbare denna gång. Jag ska dock försöka vara snäll med mig själv och inte ha för höga ambitioner.
 
Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)