Renovering på gång

 
Tänk vad roligt - i sommar ska vi renovera hela vår övervåning! Nu ska alla barnen få ordentliga sovrum och vi kommer att få ett stort och ljust sovrum med tjusig klädförvaring. Det bästa av allt är att vi kommer göra ett stort härligt badrum som förhoppningsvis rymmer både dusch och badkar, samt ett litet tv-rum/gästrum i den stora hallen.
 
Som jag längtar tills vi drar igång, men också tills allt är klart. Än hur roligt det är att renovera så innebär det ju enormt mycket jobb, och eftersom att Samuel ska göra allt själv så kommer det bli slitsamt även för mig som kommer att ta allt annat. Men vi får kämpa på, och göra upp någon slags plan för att ta oss igenom detta. Men tänk när det är färdigt, det kommer att bli en magisk känsla!
 
 
 
Och tills dess roar vi oss med ett lightprodukt i vardagsrummet som jag filat på i över ett år nu. En tv-möbel/bokhylla, vedförvaring samt lister som målas in som en slags boasering på väggen vilket kommer att bli en jättefin detalj. Älskar projekt, som ni kanske minns, och är så lycklig över att kunna sätta igång med några som pågått i huvudet ett tag. Äntligen tillåter livet oss att köra igång!
 
 
 
 
Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)