Jag är tillbaka!

 
Nu var det åter igen ett tag sedan jag skrev här på bloggen. På sistone har lusten faktiskt funnits, men inte tekniken. Min dator har gett upp, men det är inte så konstigt då jag haft den i över 7 år, så det var på tiden att jag köpte mig en ny. Denna gång blev det en iPad med tillhörande keyboard och penna! Jag är så himla nöjd och känner glädjepirr varenda gång jag ser den. Speciellt eftersom jag tjänat ihop till den själv i företaget, vilken härlig känsla!
 
Denna ska underlätta för mig i allt som har med företaget att göra; jobba med hemsida och sociala medier, fota och redigera, blogga, skissa (måste bara lära mig först!) samt allt administrativt.
 
 
Så nu sitter jag här. Måndag betyder jobb hemma och jag försöker samla ihop allting som ligger på hög. Det har varit en intensiv tid det senaste året men nu börjar det sakta men säkert vända. Både inspiration och ork kommer smygandes allt mer, och det känns såklart helt fantastiskt.
 
Dagens planer är att planera upp veckan, påskpyssla som bara den inför lördagens Utopia Remake, eventuellt hinna träna på att skissa en stund innan jag åker till stan för keramikkurs.
 
Det är så mycket som hinner hända under en längre tid borta från bloggen. Men jag hoppas innerligt att inläggen kommer allt tätare framöver, det blir så tråkigt med långa glapp i bloggaktivitet. Det är dock något trögstartat efter en lång paus, jag vet liksom inte i vilken ände jag ska börja. Men det får komma allt eftersom.
 
Jag hoppas att ni mår bra. Vi hörs snart igen! ♥
Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)