Hjortron, domherre och påsk!

 
Åh, äntligen på andra sidan! Det blev en hektisk månad detta. Efter en vab-vecka och ett segt sportlov fick jag äntligen tid att plugga ikapp min andra kurs, entreprenörskap och företagande. I fredags hade jag examination och hjärnan var som ett mos av all information den tagit till sig av att hets-plugga. Men nu är den kursen överstökad, så skönt! Jag har nu börjat min tredje kurs som handlar om information och kommunikation. Det känns roligt, och något enklare än de tidigare kurserna också. Skönt som omväxling!
 
 
Samuel har även fyllt år och årets presenter blev många! Dels fick han prylar till hans nya gitarr och en kajun, sen fick han också en hotellnatt (första natten jag fick sova utan Lily sedan hon kom, aaah!) plus att jag hade tillverkat två saker åt honom. Ett hjortron av lera och en akvarellmålning i form av en domherre. Han älskar både hjortron och domherrar, så det kändes fint att få göra några mer personliga gåvor.
 
Och nu är påskveckan här! Jag har längtat hela året.. Jag älskar verkligen A L L T som har med påsken att göra. Maten, bakverken, pyntet, blommorna, årstiden, osv. Men mest av allt gillar jag ng att det inte finns så himla många måsten. Julen i all ära, men där ska ju allt vara som det alltid varit. Men påsken får man liksom göra lite som man vill med. Skapa egna traditioner, men som ändå kan ruckas på. Ingen påsk är den andre lik, och det gillar jag!
 
Nu sitter jag och funderar över all god mat vi ska äta. Vilka bakverk jag ska baka. Hur jag ska duka. Förberedelserna är väl ändå något utav det bästa som finns?
 
Jag har föresten knåpat ihop två pysselvideos med påsktema som jag ska visa er idag. De finns redan på min youtube-kanal (sök på idasida) eller så kan ni kika in lite senare!
 
 
#1 - Sofie

Alltså du är makalös!
Så vackert!

Svar: Åh tack snälla rara!! ❤️
idasida

Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)