Ommöblering och gnäll

 
Här råder ommöblering sedan Myra hade sitt lilla disco i början av månaden. Vi insåg att vi gillade att ha det såhär, och tänker fortsätta ha det så framöver. Nu är ju jakten på en ny soffa något som pågått i många år, och jag tror att jag till och med kommer att vilja ha två. Mittemot varandra liksom. Behöver nödvändigtvis inte heller vara exakt likadana soffor. Kan vara en soffa och två fåtöljer också. Ni hör ju, jag har ingen aning om vad jag vill!
 
Lika bra att fundera lite mer, och samtidigt vänta ut småbarns-kladd-perioden, innan vi slår till.
 
 
 
Snön har kommit tillbaka hit igen. Det är helt sjukt, att vi ska få mer när vi redan har så mycket. Är så less på dessa oplogade vägar som jag ska släpa fram barnen på med pulka, bob och spark. Är less på att köra bil på vägar som är hälften så breda pga snödrivorna. Är less på att klä på och av barn. Är less på att jag bor här uppe i norr när jag verkligen inte gillar vinter.
 
Så. Då fick jag gnälla lite. Om vi spolar fram tiden i några veckor bara så kommer det låta helt annorlunda. Då kommer jag att älska vintern! När solen är frame och värmer om dagarna. När snön ligger där den ska. När kvällarna blir allt ljusare. Då kommer det vara mindre gnäll kan jag lova!
 
Föresten. Det var så himla skönt att skriva om min längtan efter vårt gamla hus förra veckan. Ibland behöver man bara få ut vissa saker ur systemet. De senaste dagarna har jag känt en enorm tacksamhet till att få bo i detta gamla vackra hus, och ser så mycket fram emot att vi sakta men säkert kommer att forma det till vårt. Jag behövde nog bara stänga kapitlet som handlade om Nygatan helt enkelt.
 
Fortsätt gärna skriva om er! Jag vill veta vilka ni är och jag ÄLSKAR att få läsa om er, varenda en! <3 Ha nu en jättefin dag!
 
 
Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)