Jul och nyår 2021

(null)

Det blev en fin jul trots allt! Magsjukan lugnade ned sig, så vi kunde fira jul med mannens familj som planerat. Det blev full fart och massor av julmys. God mat och glada kusiner som hade det hur roligt som helst tillsammans. Tomten var här och delade ut fina klappar till barn som blev väldigt nöjda.
 
(null)

Nu har vi dessvärre åkt på sjukdom i huset igen (verkar aldrig ta slut) och våra nyårsplaner får ställas in. Så ledsamt, vi som längtat så himla mycket efter vår planerade fest med våra bästisar!
 
Men vi får göra det bästa av situationen, fixa trerätters och en festlig nyårsdukning. Se film och äta godis, och sitta upp halva natten och kika på alla fyrverkerier. Jag är hur som helst glad och tacksam över att få fira in det nya året med min älskade familj!
 
(null)

Och som vanligt blir jag så förväntansfull inför ett nytt år. Det känns som ett helt oskrivet blad, där allt kan hända. I år har jag förhoppningar och önskningar både privat och för företaget, vilket känns spännande! Men mer om det en annan gång! Nu vill jag bara passa på att önska er alla ett riktigt gott nytt år!

Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)