Examination och smärta

 
Hallå hallå. Jag har bestämt mig för att sluta ursäkta mig för att jag inte skrivit på länge. Livet, ni vet. Jag hinner inte så ofta som jag hade önskat, men det är okej. Desto smaskigare blir det när jag väl uppdaterar! ;)
 
Jag har precis haft min tredje examination, denna gång var det i Information och kommunikation. Gick bättre än vad jag trodde, denna kurs har inte gått så bra som jag hade hoppats på. Dels var kursen gjord för PC och Windows (jag har Mac) och sen har vi varit sjuka OCH min rygg har pajat. Många hinder, men ändå lyckades jag få ett C på kursen. Så nöjd.
 
 
Ryggen. Ja. Det var bara en tidsfråga. Eller ryggen, det är vänster bäckenled som strular. Jag har haft extremt stora påfrestningar på mitt bäcken (och rygg) nu ett par år, och efter diverse graviditeter med foglossning samt förlossningar så är min kropp i uselt skick. Efter ett års nattamning på endast ett bröst (fick infektion i det andra) liggandes i väldigt sneda och vrickade positioner, fick nu kroppen nog.
 
Jag har så fruktansvärt ont! Var hos naprapaten i fredags, och efter det gick blev det bättre. Men igår kom det tillbaka efter att jag hade tagit en långpromenad kvällen innan. FY vad ont. Jag ska tillbaka till naprapaten imorgon, vilket känns skönt. En positiv sak med allt är att nattamningen nu är ett minne blott! I och med smärtan fick jag flytta ut till ett annat sovrum och låta Samuel ta lillan på nätterna, vilket har gått över förväntan för oss allihop. Och känslan av frihet som jag känner nu.. aaaah!
 
Nåja. Ont eller inte, våren är här! Det gör mig så lycklig! Snart är det maj, bästa månaden, och jag ser fram emot vad som komma skall. Hoppas bara att bäckenet vill läka nu, jag känner mig så himla motiverad (mer än någonsin) till att börja träna. Jag vill aldrig mer ha ont, och då måste jag ge min kropp de bästa förutsättningarna.
 
Nu ska jag äta en sen frukost då jag inte hann äta innan min examination. Sen ska jag skriva ut min första faktura! Känns stort! Ja, jag har fått mitt första uppdrag i företaget! Men mer om det en annan gång.
 
Ha nu en fin dag!
 
 
Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)