Att börja söka jobb

 
Måndag och ny vecka. Alltid skön känsla tycker jag, med en nystart. Jag har precis suttit och planerat upp veckan med matlista, handlings samt skrivit upp allas aktiviteter osv. Har även några saker på att-göra-listan för mig själv.
 
För det första så måste jag göra ett collage till F/act-projektet. En collage som ska sammanställa hur jag vill klä mig. Försöka hitta "min stil". Jag tycker att det är så himla svårt. Jag har väl egentligen aldrig haft en särskild stil, utan har blandat väldigt mycket beroende på vilken tid i livet jag befunnit mig. Men det känns kul att få fundera ut hur jag vill gå klädd, och ha den bilden med mig när jag väljer att handla kläder (second hand) framöver.
 
För det andra så måste jag uppdatera mitt CV. Dags att ge sig ut på jobbjakt igen, och jag känner mig smått ringrostig! Senast jag sökte jobb var för ett år sedan. Är fortfarande lite besviken över att jag inte fick det jobbet. Men då var jag i alla fall typ nyförlöst och egentligen inte redo för att leta jobb, men nu vill jag gärna börja jobba igen. Frågan är, vart?
 
Lagerhaus är ju över. Jag är så glad för det. Herregud vad jag mådde dåligt där. Arbetsuppgifterna var bra, roligt att styla om i butiken och tänka ut hur saker och ting skulle placeras för att sälja bra osv. Men personalansvaret var ingen dans på rosor. Det vill jag aldrig mer utsätta mig för. Beror såklart på vilka man har att jobba med.
 
Nu vill jag jobba på ett ställe som gör mig glad. Där kollegorna ger mig energi. Där jag kan vara kreativ. Få inspirera andra och själv bli inspirerad. Jobba mot rimliga mål, få stöd och känna trygghet.
 
Någon som känner till ett sånt jobb? Hör av er! ;)
 
 
 
 
Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)