Nu är det jul igen

(null)

Plötsligt är det snart jul, och här var otroligt länge sedan jag loggade in. Tyvärr. Men denna höst med allt vad den inneburit har varit stökig, Vardagskaos och stök i hjärnan. Jag varken orkar eller hinner med min stackars blogg. Instagram är mycket enklare, och roligare då jag får mer kontakt och gensvar med och av er följare. Älskar att ni är här och kikar ibland också, men det är så mycket enklare med Instagram.


(null)

Med det sagt så kommer jag inte att sluta med bloggen. Den kanske är lite tom emellanåt bara. Har fortfarande en förhoppning om att jag en dag ska komma in i ett riktigt bloggflow som aldrig vill ge med sig!

Här laddar vi i alla fall upp inför vår första jul i detta hus! Eller, här har vi ju fotat jul många år tidigare eftersom att vi köpte det av mina svärföräldrar. Men det är ju denförsta julen i detta hus nu när det är vårt!

Det är ett underbart hus. Det går att göra det så stämningsfullt och vackert här. Idag har jag hunnit sätta upp några stjärnor, kokat egen glögg samt bakat lussebullar!
Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)