Decemberbingo

(null)

Jag har knåpat ihop denna bingobricka till barnen! Det blir ju väldigt annorlunda i år med den rådande pandemin och alla strikta restriktioner som tillkommit, så min tanke är att försöka göra det lite mysigt för barnen för att liksom kompensera för allt de inte kommer att kunna göra detta år.

Här kommer en tom bricka som ni kan skriva ut och skriva dit egna aktiviteter som passar er! Men känn er fria att ta den redan ifyllda också, givetvis!

(null)

#1 - Lovisa

Vilken roligt idé! Ska jag kopiera rakt av 😊😘

Svar: Men vad roligt!! ❤️🙌🏼
idasida

#2 - Anonym

Ida! Hur visste du att ni ville ha tre barn? Hur hinner man med livet med tre? Hinner man med alla olika aktiviter, vara närvarande osv? Hinner du någonsin göra något som du själv tycker är roligt?
Vi kan inte bestämma oss om vi ska försöka få en en tre.. så stort beslut!!

Svar: Hej! Åh, vilken svår fråga att svara enkelt på. Vi visste inte det, ärligt talat. Vi hade pratat om det förr, men var ganska nöjd med två. Sen blir det inte alltid som man tänker sig, och jag blev gravid. Vår lilla trea har inte varit en enkel bebis, överhuvudtaget. Vi har med andra ord haft en rätt kämpig tid där vi inte haft någon tid alls för oss själva. Särskilt inte jag, som ammat. Så, nej. Jag har inte hunnit göra mycket för mig själv sedan hon kom, och jag har mått extremt dåligt av det. Men då har ju hon strulat både med sömn och mat. Får man en enkel bebis så är det förstås andra förutsättningar! Och nu såhär i efterhand så är allt slit och elände såklart värt det. Ingen kan väl ångra ett barn liksom, dom är ju det bästa vi har! Och sen tänker jag också på vilken rikedom för syskonen att de kommer att ha varandra resten av livet <3 Lycka till med vad ni än beslutar!
idasida

Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)