Tankar inför visningarna

 
Nu är det inte ens en vecka kvar till första visningen, som är på söndag! Åh. Jag önskar att huset kunde hålla sig så här städat tills dess. De som kommer på visningen är visserligen här för att titta på huset och inte på hur välstädat vi har, men man vill ju visa upp sitt hus i bästa möjliga skick!
 
Tänker på garderober och skåp? Visst kommer folk att öppna sånt och kika? Det skulle nog jag ha gjort om jag var på visning. Det betyder med andra ord att jag behöver rensa lite skåp i veckan, haha. Jag är bra på att snabbstäda, då jag inte gillar att ha saker liggandes framme. Detta leder dock till rätt många skräpskåp. Ni skulle se min garderob tillexempel, kaos! Detta får ju inte framkomma på en visning. Hur slarvig jag är menar jag! ;)
 
 
Jag hamnade visst i lokaltidningen idag också. Ett fint reportage som beskriver min kärlek till detta hus, men även all förväntan och glädje i och med vårt nästa.
 
Nu ska jag ta med barnen ut på en liten promenad medan tvättmaskinen går varm. (Tre småbarn innebär så ofantligt mycket tvättande)! Hoppas att ni har en fin dag och att ni får känna ett lugn mitt i allt kaos som är ute i världen just nu.
 
 
 
Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)