Hej och hallå!

 
Wow! Här inne har det stått stilla i snart en hel månad. Inte riktigt vad jag hade tänkt!
 
Vad har hänt sedan sist? Vardagskarusellen har snurrat rätt snabbt. Lily har blivit sju månader, och även blivit döpt. Det blev en underbar dag med våra familjer och närmsta vänner. Vi har haft sportlov och fått till så lite som en enda skotertur. Ingen jättebra vinter med andra ord.
 
Nu har halva mars har passerat och Corona-viruset härjar ute i världen. Är så less på hysterin och önskar att detta går över snarast möjligt! Är så pepp att våren är på intågande och att dagarna blir varmare, ljusare och längre. Min favorithögtid (påsken) är snart här och jag vill inte att något himla virus ska ta bort den spirande glädjen jag brukar känna så här års.
 
Jag har något jättespännande att dela med mig av också. Alltså, så himla spännande! Men det får vänta i någon dag till, men lovar att berätta innan helgen.
 
Kanske att denna nyhet kan få bloggen att börja blomstra igen? Jag hoppas det. Jag vill koma igång med skrivandet och fotandet. Så lätt att instagram tar över, då allt går så mycket snabbare och smidigare där. Men det är så h i m l a tråkigt att gå igenom bloggarkivet och ha flera månaders tystnad, så jag vill verkligen börja igen.
 
Ja, vi hörs snart. Nu har jag ju lovat att kika in om någon dag igen, längtar!
 
 
Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)