Färgval

(null)

Nu är juni här och vi har smått börjat fixa lite i vårt nya hus! Det är några rum som ska få sig en liten make-over innan vi flyttar in, men ingen större renovering ska göras. Det känns skönt! Vardagsrum och kök ska målas om, matsal ska tapetseras och så även Myras rum. Det är dock ett rum som ska helrenoveras innan inflytt...

(null)

En jättedålig bild. Men det är vårt skafferi! Ett helt rum till att förvara mat i känns otroligt lyxigt. I helgen har vi hunnit riva ut hyllorna som satt här och hämtat hem virke. Det blir pärlspont på väggen, trägolv och även panel i taket. Det kommer att bli så himla fint och jag längtar tills jag får rada upp alla skafferivaror här!

Färgen längst till höger är den som ska målas i köket. Det är en beige/grå färg som kommer att göra sig superfin till det stora, vackra fönstret som är där. Ska visa mer allt eftersom!

(null)

Vi har även testat 5 olika kulörer till vardagsrummet. Det är inte lätt att färgsätta ett sånt stort rum och med denna vackra öppenspis i fokus. Men nu har vi landat i en beige färg som jag tror kommer få spisen att poppa!

Nu återstår att välja tapet till matsalen. Vi väntar hem några tapetprover som vi beställde förra veckan, ska bli så spännande att se hur de ser ut irl.

Hoppas ni tycker att det ska bli roligt att följa med oss i flytten! Jag ser i alla fall fram emot att dela med mig av den! :)


#1 - Therese Byström

Åhå jag är så taggad att få se all renovering, fix och inflytt🥳

Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)