En glimt

(null)

Alltså!

Färgvalet blev bara hur bra som helst! Och se så fint det ser ut med lite möbler och grönt på plats! Wow. Ska vi få bo så vackert framöver?

Så sjukt att det är drygt en vecka kvar tills vi flyttar. Det känns så overkligt! Jag har nog inte riktigt fattat, att detta är sista veckan på Nygatan.

Jag ser fram emot att flytta! Det gör jag verkligen. Men jag tycker också att det känns något smärtsamt. Jag har älskat att bo här i vår tegelvilla, och kommer att sakna många bitar från detta hus - framförallt läget.

Vi har ju bott här i 8 år. På åtta år så har vi verkligen hunnit göra det till vårt. Här har vi gjort alla praktiska lösningar som vi vill ha, och allt är bekvämt och anpassat för oss.

Så kommer det inte att vara i det nya huset. Inte till en början. Som sagt, det tog oss åtta år att få till det som vi bor idag. Det kommer ta några år i det nya huset också innan det är så som vi vill ha det.

Den biten känns lite jobbig faktiskt.

Men. I slutändan så kommer det bli hur bra som helst! Ser verkligen fram emot allt roligt vi ska greja på med där. Kommer bli toppen!
Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)