Tre veckors jullov senare

1. En vcker julstjärna i min favorit från Bergs potter. 2. En julig dukning. 3. En ny omgång tomtegubbar till grannarna i julklapp. 4. Fantastiskt goda scones som vi åt til frukost en dag. 5. Smaskig knäck med flingsalt. 6. Många ljus blev tända i jul, så mysigt! 7. Jag och Lily på julafton. 8. Julgranen hemma i Ö-vik. 9. Vårt godisbord som vi gått och nallat av hela julen.
 
 
Det blev jullov även här inne! Men hjälp vad skönt det varit med lov för hela familjen! Nåja, fullt upp med alla barnens olika behov, men otroligt skönt att vara två här hemma och hjälpas åt. Vi har haft en jättefin jul med familj och vänner. Ätit gott, sovit länge och varit vaken sent.
 
Detta är det första året på jättelänge som jag dekorerat vårt hem med röda detaljer. Det är också den första julen som jag dragit på att plocka undan allt julpynt. Slutligen så är det också en jul som jag fått njuta så mycket av, vilket var ett tag sedan.
 
 
1. Nyårsdukningen. 2. Frukost på nyårsdagen. 3. Bortstädade julgrupper. 4. En riktigt god frukost. 5. Ny skomakarlampa i köket. 6. Jag i morgonrock med mitt morgonkaffe. 7. Ute på utflykt. 8. En vacker nyårspromenad. 9. En av alla kvällar med detta gulliga sällskap.
 
 
Nyår firade vi här hemma med Hägglunds, i vanlig ordning. Vi brukar ofta vara ett stort gäng, men både förra året då jag var nygravid och i år med en bebis så har vi haft ett lite mer avskalat firande. Vi åt grymt god mat och fick under kvällen promenera bort till våra vänner för att hälsa på deras alldeles nykläckta underbara lilla bebis! Magiskt.
 
Lily är bra på att sova under dagarna, men bedrövlig under kvällarna. Hon är jättetrött men kommer inte till ro. Det enda som hjälper är om jag lägger mig med henne, då somnar hon för natten vid 23-tiden. Vi har med andra ord haft henne uppe med oss varenda kväll hela jullovet, så vi har inte så mycket tid för oss själva. Det är väl det enda som varit lite bökigt detta jullov. Skönt att vi fått sova till 10 typ varje morgon som kompensation! ;)
 
Det känns så bra att vara inne på ett nytt år. I år har jag en önskan och förhoppning om att ta hand om mig själv bättre. Jag har känt mig så orkeslös, svag och trött på sistone. Klart att man kan vara trött när man roddar tre småbarn, men jag vill känna mig pigg, stark och full av energi!
 
Älskar känslan av nystart som ett nytt år för med sig!
 
Hoppas att ni haft en fin jul och så vill jag passa på att önska er ett riktigt gott nytt år!
 
 
 
 
 
Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)