Sista dagen på lovet

 
Sista dagen på jullovet är här och igår fick jag bort det mesta av julen här på nedervåningen. Julstjärnorna hänger dock kvar, jag har svårt att skiljas från dom alltså. Det blir ett sånt mysigt sken, och dessutom har jag inga fina lampor att ersätta dom med. Så jag har ingen inspiration där.
 
Nu när julen väl är borta så känns det rätt skönt. Jag vill dock mest spola fram tiden så att det blir ljusare ute! Mer snö hoppas jag på också. Det är så mörkt och trist där ute just nu. Längtar efter lediga helger med skoterturer, kompishäng och krispiga tulpaner. Längtar med andra ord efter mars!
 
Jag tycker mest att det känns jobbigt att komma in i rutiner igen, då skolan drar igång imorgon. Det är väl mest morgnarna som känns tunga, då vi alla gärna sover till 8-tiden när vi är lediga. Under julen har jag och Lily kunnat ligga kvar till 10-snåret dessutom. Förhoppningsvis vänjer jag mig fort och kommer in i morgonrutinerna snabbt, och så blir det ju faktiskt ljusare med tiden vilket underlättar enormt mycket.
 
En kanna kaffe på det här så ska vi nog sakta men säkert få igång den här dagen också!
 
 
 
 
Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)