Intensivt

 
Hej på er en månad senare! Usch, vad tråkigt det är att inte hinna med att kika in här oftare. Men så är det just nu. Det är galet intensivt med tre barn. Sjukt mycket större omställning än vad det var att gå från ett till två barn, tycker jag. Men det har väl att göra med vilket typ av barn man får förstås.
 
Lily är ingen lätt match. Jag får jobba rätt hårt om dagarna för att få henne att sova, och så försöker jag få henne att börja äta annat än från mina bröst. Inte alls plättlätt. Nu har hon börjat äta lite grötklämmis och någon majskrok. Allt annat spottas missnöjt ut.
 
Att rodda med en liten som ska ha det på sitt sätt är ju rätt jobbigt i längden. Lägg på en 4-åring och en 8-åring på det.
 
Det blir inte mycket tid över för något annat än att rodda. Kanske får jag en timme här och där, men då ska det lagas mat och diskas. Tvättas och städas undan. Jag känner mig just nu helt utmattad och längtar så enormt mycket efter att få vara med mig själv, ostört, i några timmar.
 
 
 
Det är tur att hon är söt. Då går det inte att vara arg på henne än fast hon sovstrejkar idag, haha.
 
Det var lite om hur vardagen ser ut just nu. Intensiv och jobbig. Vissa dagar sämre än andra förstås. Idag är en bajsdag, imorgon kan det ju vara en bra dag. Det är tur att alla dagar ser olika ut.
 
I övrigt har jag egentligen så mycket spännande att prata om. Men vardagen äter upp det. Och den obefintliga energin. Så det får bli en annan gång helt enkelt. Jag ska försöka kika in och skriva oftare, än om varje inlägg kanske inte är så jättepeppigt. Typ som detta. Men då vet ni i alla fall vad jag pysslar med för tillfället.
 
Hoppas att ni har det fint, vart ni än befinner er i livet. Kom ihåg, allt har sin tid.
 
 
#1 - fanny s

Åh jag förstår precis hur det är <3 Min lilla kille fyller 1 år till veckan och äntligen somnar han bra. Men tiden däremellan, när han är vaken, är han fortfarande en match om man säger så haha! Så enormt stark vilja och HÖG röst! Vissa dagar när jag är extra trött och sliten vill jag bara sätta mig på ett plan till Sibirien. Men han är såklart, trots allt det där, världens gulligaste och när han lägger sitt lilla huvud mot min axel eller kryper ihop bredvid mig eller skrattar så han kiknar när jag busar med honom, då är allt glömt och förlåtet <3 Men jag vill bara ge hopp om att det blir bättre! Idag fick jag ett ryck och städade enormt eftersatta områden i köket och det har jag inte gjort sen innan jag blev gravid!

Svar: Tack för att du delar med dig! Jag vet ju egentligen att allt har sin tid och att det kommer och går mer eller mindre jobbiga perioder.. Önskar bara att denna period inte var så lång.. Men skönt att höra att du kommit över på ”andra sidan” nu, det ger mig hopp! 💕
idasida

Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)