Välkommen in i vårt kök!

 
Välkommen in i vårt kök. Och välkommen tillbaka till mig. Vet ni? Jag tror att denna höst kommer att göra mig gott. Jag börjar sakta men säkert känna igen mig själv, och nyckeln till det är att jag börjat få mer tid till att faktiskt bara vara jag.
 
Det är så mycket som hänt sedan jag skrev här på bloggen sist. Massor. Bland annat har Lily fyllt 1 år.. Hur sjukt är inte det? Jag får helt enkelt skriva ikapp allt eftersom, men just idag tänkte jag visa bilder från vårt kök. Här är verkligen husets hjärta och där vi spenderar mest tid.
 
 
Världens finaste matbord som är sjukt gammalt. Det kommer från min mormors mor, och mormor är idag 92 år. Stolarna är lite olika loppisfynd som vi gjort genom åren. Porslinsblomman runt fönstret har jag jobbat med ett tag. En otroligt tacksam blomma som växer så det nästan knakar, så länge den får vatten emellanåt och får stå ljust.
 
 
Min fina kökssoffa som jag fick av Samuel en jul. Den stod väldigt bra i hallen i vårt gamla hus, men här passar den också utmärkt! Några av loppisfynden jag gjort i sommar är den lilla prylhyllan och tavlan.
 
 
En tidningsbänk från mina föräldrars vind. Perfekt förvaring av våra teknikprylar och korsordstidningar. Här kommer vi även hänga upp en vägglampa, och så är jag på jakt efter en fin tavla/väggdekoration som ska kännas rätt i maggropen.
 
 
Det fina vitrinskåpet som jag visade upp för några veckor sedan! Tänk att ett skåp som vi redan hade hemma kunde bli så bra? Drömmen vore om vi fick tag i ett likadant som vi kan fixa iordning på samma sätt, och sedan ställa bredvid. Då hade vi blivit så himla glada! Och dörren in till skafferiet med den fina skylten, sitter där som ett smäck!
 
Imorgon tänkte jag bjuda in er i vardagsrummet, eller matsalen. Kanske båda.
Vi hörs då!
 
 
Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)