En dagens

(null)
 
(null)
 
Så himla länge sedan jag visade upp mig själv framför kameran! Jag har inte haft det bästa året bakom mig, som ni vet. Och att klä upp mig och fixa iordning mig om dagarna har varken hunnits eller orkats med.
 
Ni som följt mig i många år kanske kommer ihåg att jag bjöd på många outfits i början. Även några år senare, under de år jag jobbade på Glitter, var det mycket mode i fokus. Men småbarnslivet har sakta men säkert gjort att jag helt tappat självförtroendet gällande mina klädval. Jag går alltjämt omkring i mjukiskläder, och när jag väl ska klä upp mig så har jag ingen koll längre känns det som. Varken på vad som passar min kropp så här efter tre graviditeter, eller vad som är "jag".
 
Denna höst ska jag vara med i ett projekt som jag tror och hoppas kommer hjälpa mig att få tillbaka min inspiration! Känner mig otroligt pepp redan och längtar tills jag kan berätta mer om projektet!
 
Klänningen jag har på bilderna kommer från H&M. Den har hängt i garderoben sedan i april då jag köpte den. Jag har inte kommit mig för att använa den bara, men jag hoppas att jag får många tillfällen att använda den framöver!
 
 
 
Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)