Lily 1 månad (och massa annat)

 
 
Så har denna gosiga bebis redan blivit en månad.
 
Och vilken månad det har varit! Jag trodde ju att det skulle bli en rätt lugn månad, där jag kunde stöka på här hemma i lugn och ro. Pyssla, fota och blogga ofta. Haha, så fel jag hade! Med en bebis som ska vara nära hela tiden så hinner man inte med så mycket. Mina två andra stjärnor kräver ju också sitt däremellan. Jag som har ett enormt behov av att vara "ifred" emellanåt sköter detta ändå oväntat bra. Jag har funnit ro i tanken på att detta bara är en kort period i livet, och att allt sånt där annat får vänta ett tag.
 
Lily är ljuvlig på så många sätt. Och än om jag längtar lite tills den dagen som Samuel duger lika bra som jag, så njuter jag väldigt mycket av den här tiden.
 
 
 
I onsdags kom en bya-kompis förbi med denna vackra blomma. Hon jobbar bland annat som fotograf och vi fick äran att agera modeller för en portfoliofotning, jag och Lily. Spänd på att se resultatet, hon är superduktig! (Ni ska såklart få se när jag väl fått bilderna).
 
Och idag är det äntligen fredag! Dagarna känns så långa när jag är hemma själv med barnen. Hela den här veckan har känts såå lång. Samtidigt går veckorna så himla fort. Konstigt det där. Ser fram emot fredagtacosen och morgondagen med hela familjen samlad.
 
Vi kommer även att skippa cykelfesten, dels på grund av strul med barnvakt men också mycket på grund av Lily. Vet inte hur jag ska kunna hålla henne nöjd under en hel kväll av flängande och farande runt byn. Nej, vi tänker käka god mat på egen hand och så får vi se fram emot att vara med nästa år istället.
 
Nu ska jag fixa lunch medan lillan sussar gott intill mig i sjalen! Ha en underbar helg så hoppas jag att vi hörs snart igen! 
 
 
 
 
#1 - fanny s

Jag känner igen mig mycket i det du skriver! Jag har också stort behov av att få vara ifred emellanåt. Der var mycket jobbigare för mig när de stora barnen föddes. Nu har vi en lillebror som har varir mycket mer närhetskrävande än storasyskonen var, ändå har jag tagit det bra. Jag tror att när man har flera barn sedan innan så vet man hur fort åren går...jag kan vara mer i nuet denna gång!

Svar: Exakt så känner jag med! Vi är väldigt överens om att detta är vår sista bebis dessutom, vilket gör att jag njuter ännu mer av henne då det är ”sista gången” av allting.. Tack för att du delar med dig, blir så glad av att höra andras tankar när man befinner sig i liknande situationer! ♥️ Ha en mysig dag! Kram
idasida

Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)