Ett färdigt tv-rum till barnen

 
Äntligen så fick jag tid och energi till att fixa barnens tv-rum på övervåningen. Här hade vi vår säng (mittemellan barnens rum) fram tills vi renoverade vårt nya sovrum nu i sommar. Ett ganska ocharmigt sovrum där endast vår säng (knappt) fick plats. Så när vi flyttade ner så krävdes en förändring.
 
Nu är alltså hela övervåningen barnens! Härligt! Framförallt för vår sjuåring verkar trivas riktigt bra med det nya upplägget.
 
 
 
Det jag känner mig extra nöjd med är att jag inte köpt en enda ny pryl till detta rum. Allt hittade jag i våra egna gömmor här hemma. En bäddsoffa ville vi dock ha, då vi ville ha fler sovplatser till våra gäster, men var inte beredd på att spendera flera tusenlappar på en. Därför passade det utmärkt att mina svärföräldrar ville göra sig av med deras! Den var dock knallröd, men det fixade jag med lite textilfärg. Blev riktigt bra!
 
 
 
Några tavlor på öppenspisen.
 
 
 
Lagom till make-overn hörde Dear Sam (företag som säljer posters och ramar) av sig och undrade om jag ville göra ett samarbete. Perfekt! Alla tavlor (förrutom de som står på öppenspisen) kommer därifrån! Jag körde på stilrena tavlor med fina budskap till barnen, men inte för barnsligt. Tycker att det blev kanon!
 
Älskar även att kunna gömma tv:n i ett sånt fint gammalt linneskåp! Drömmen är att hitta något skåp som sväljer vår stora tv där nere också..
 
Så, ett färdigt rum till barnen där de kan hänga med sina kompisar i takt med att de växer upp till små tweenies. Har ju redan en förstås. En underbar pärla som vill komma och gosa ena sekunden för att andra sekunden smälla igen dörren och rymma hemifrån. Hahah, åh.. det där med att vara mamma alltså!
 
 
 
Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)