Två månader

 
Min tredje stjärna! 
 
Lily blev 2 månader i fredags. Vad tiden går undan! Var på 2 månaderskoll igår och hon vägde in på dryga 5 kilo och var 58 cm lång! En riktig liten knubbis, urgullig!
 
Hennes första månad satt vi ihop. Hade henne i bärsjalen mest hela tiden och kände mig något kvävd emellanåt. Men nu förstår ni, nu sover hon gladeligen i vagnen och jag är så lycklig för det! De senaste dagarna så har hon fått sova ute på altanen och har sovit så gott i den friska luften. Allt blir så himla mycket enklare med en bebis i vagn än i sjal, speciellt nu när kylan kommit.
 
Nätterna funkar fortfarande bra. Hon sover och jag liggammar när hon blir hungrig. Jag får med andra ord sova skönt, än om sömnkvalitén går att diskutera..
 
Tiden går så sjukt fort. Jag hinner inte med att göra så mycket annat än att rodda barn. Och det här med att blogga hamnar dessvärre rätt långt ner på prio-listan. Men ni som hängt med mig i några år, ni vet ju. Ibland flödar inspirationen och ibland finns den inte. Just nu handlar det mest om att tiden inte räcker till. Men så småningom så kommer den tillbaka. Livet är ju så.
 
Längtar dock tills jag får energi till att pyssla igen. Snart är det halloween och ni vet vid det här laget hur mycket jag älskar den högtiden! Jag hoppas att Lilys sovrutiner i vagnen håller i sig, och att orken kommer snart. För det finns en hel del idéer i skallen som jag gärna vill ta itu med!
 
 
 
#1 - Ida V

Grattis till Lilly! Va härligt att hon kan trivas i vagnen. Livet blir verkligen enklare då :)

Svar: Tack! Och jaa, verkligen. Så mycket enklare! :)
idasida

Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)