Trött

 
Dagarna bara går. Just nu känns det som att vi inte gör något annat än att rodda. Väskor ska packas, mat ska handlas, tvätt ska tvättas, tårar ska torkas, magar ska mättas, osv. Vet inte om det är två nätters dålig sömn som spökar, men jag känner mig rätt slut.
 
Längtar efter att få göra något för mig själv, utan att tänka på att skynda mig innan någon annans behov måste gå före. Nog för att Lily alltid måste hänga med mig, men imorgon ska jag faktiskt få åka iväg och göra två roliga saker! Frukost inne i stan på ett event med Röda Korset, och middag med två av mina närmsta på kvällen. Längtar och hoppas att jag vaknar med en gnutta mer energi på fredagmorgon!
 
Imorse efter iväg-skickande på skola och lämning på förskola tog jag en liten promenad då Lily sov så gott i vagnen. Gick förbi affären på väg hemåt, jag var så sjukt sugen på kallrökt lax. Morgonens frukost blev med andra ord riktigt lyxig!
 
Nu ska jag passa på att göra några saker medan lillan sover och innan jag ska hämta Ed. Jag ska börja med att få gå på toan ifred, haha. Det hör inte till vanligheterna!
 
Ha en fin dag hörrni!
 
 
 
Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)