Vad som hänt sedan sist..

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Åh jag avskyr när jag inte har tid eller ork att kika in här. Nu har det gått flera veckor sedan sist! Halloween har passerat! Som ni ser så hade vi (Myra) ett halloween-party även i år. Jag går ju igång enormt mycket på alla högtider och älskar att fixa med dekorationer och ätbara ting. Körde såklart fullt ös inför Halloween och var så sjukt trött efteråt! Haha.

Nu är det bara att ladda om för 4-årskalas här hemma. Med Ben 10-tema. Tycker att det temat känns så himla tråkigt? Hahah! Han vet knappt vad Ben 10 är då han inte får se det (7-årsgräns) men vill så väldigt gärna ha ett sånt kalas. Så det är väl klart att jag ska fixa ett!

(null)

Går mest och väntar in julen. För första gången på länge ska jag få vara hemma och stöka på i december utan en enda tanke på ouppnåeliga försäljningssiffror eller sjuk personal. Första året på länge som jag längtar till julen och inte har en gnutta ångest! Åh vad jag ska njuta!

Jag har möblerat om lite här hemma i väntan på adventspyntandet. Pinnsoffan har fått komma in i köket då jag fått så fina rottingmöbler av svärmor och svärfar som ska stå i hallen nu. Blev så fint allting! 

(null)

Kolla så fin!!

(null)

I måndags åkte jag och Stina in till stan vid middagstid. Åt burgare och shoppade lite. Jag hittade så mycket fint. Bra köp också, inte en massa skräp. Porslinet från Lagerhaus har jag varit sugen på sedan det kom in i butik förra hösten. Nu var det på rea dessutom, så jag slog till på en liten uppsättning. Hittade även en kalender som jag behövde på Lagerhaus, för 10 kronor. Så bra! På Hemtex fyndade jag två stycken ljusringar som jag länge letat! Precis rätt färg och storlek!

(null)

På Hemtex gjorde jag och Stina världens fynd! Plädar i 100% ull för 199:- styck. Jag köpte två gråa som passar som handen i handsken här hemma. Har rensat bort lite filtar som verkligen inte sparks joy (ni som vet, vet) och att då välja att köpa ullplädar känns bara så rätt. Jag vill börja tänka ännu mer hållbart i alla köp jag gör, och fortsätta rensandet av allt skit som ligger och skräpar här hemma. Det är mitt mission under föräldraledigheten!

Nu vill Lily ha min uppmärksamhet. Hon har inte varit så härlig nu i några dagar, sovit korta svängar och varit missnöjd. Nåt som inte är helt som det ska vara, stackarn. Så nu blir det bebismys och lite amning innan vi tar en promenad! Ha en fin dag!
Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)