Livet som trebarnsmor

 
Det är ju helt galet vad tiden går snabbt. Ed har fyllt 4 år och snart kan Lily sitta själv. Nåja, i alla fall om man bullar upp med mycket mjukt runt om.
 
Jag kikade tillbaka i mitt bloggarkiv och insåg att jag skrev massor när både Myra och Ed var små, och det var så himla kul att läsa om hur livet såg ut och kändes just då. Alla deras små framsteg och tankar kring småbarnsfaserna. Jag har haft sån dålig inspiration till att skriva nu sedan Lily föddes.
 
Bloggen är i första hand ett ställe där jag kan få utlopp för min kreativitet, och just nu är dagarna fyllda med så mycket annat än kreativa inslag, så inspirationen till att blogga är inte riktigt som jag önskar att den var.
 
Jag tror också att det handlar om en gnutta prestationsångest. Jag vill gärna bjuda på vackra bilder och inspirerande inlägg, men just nu går det inte riktigt ihop med vardagen. Jag får nog helt enkelt bara acceptera det och blogga på om min vardagskarusell ett tag, om livet med tre kiddos att rodda, så kommer det en tid framöver med mer utrymme för annat. Jag hoppas att ni hänger kvar än om det blir en del snack om barnen och vår vardag!
 
Det är verkligen fullt upp om dagarna med tre barn. Det är såklart underbart, en tid som jag sannerligen kommer att längta tillbaka till om 10-15 år. Men just nu är jag är trött. Ttrött på att aldrig få vara ifred. Och känslan av att inte räcka till lika mycket till alla tre är utmattande! Jag är helt säker på att många känner igen sig, så det är inget jag gräver ner mig över då jag fattar att det är övergående. Mer som ett kontaterande - jag är så trött.
 
Lily Billy. Lullan. Lulu. Vi har många smeknamn på vår gulliga lilla bebis. Storasyskonen slåss nästan om att få hålla henne. Hon är snart 4 månader och sist vi var på BVC vägde hon 5550 gram och var 61 cm lång. Hon växer så det knakar!
 
Livet hörrni. Och alla dess kontraster. Jag må vara trött, men jag skulle inte vilja byta ut min vardag mot något annat.
 
 
 
#1 - Ida

Skriv gärna om livet med tre kiddos!💕 Jag är själv i samma sits och jag känner så väl igen känslan av otillräcklighet och trötthet. Det är fantastiskt med tre barn men vardagen är inte alltid så glammig.💗

Svar: Verkligen inte glammig 😂 Än hur underbara barnen må vara så är det tuff emellanåt. Tack för att du läser och skriver, det värmer 💕
idasida

#2 - fanny s

Åh, här är en till som är trött...jag är också mammaledig just nu och lillebror är 9 månader snart. Det är första advent idag och jag har inte ens burit fram lådan med adventspynt...aaaah det gör ont i mig. Inte för lillens skull men för de stora barnens skull, det är ju sååå viktigt med traditionerna tycker jag. De förgyller barndomen- Det har verkligen varit fullt upp de senaste fem dagarna med en massa sociala aktiviteter, så igår hann jag inte pynta och idag rann orken bara ur mig. När bebis sov satte jag på en film åt stora barnen och däckade på soffan. Käre värld. Kommer heller aldrig ikapp med varken tvätt eller städ. Även fast vi är två vuxna som hjälps åt! Det känns verkligen hopplöst ibland. Men jag vet att jag också kommer att sakna den här tiden <3

Svar: Ja fy alltså.. vissa dagar är riktigt tuffa. Men som du säger, när barnen är stora kommer man inte minnas alla otvättade tvätthögar eller att det visst gick tre veckor mellan dammsugningarna.. Man kommer minnas allt mys, och att barnen var såå fina och snälla. Haha! Vi får helt enkelt kämpa på! ♥️ Men det är skönt att få pysa ut och höra att det är fler än jag som tragglar på 😘😘
idasida

Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)