Att kika tillbaka på en fyraårstårta

 
Ed fyllde ju 4 år den 14:e november. Han ville ha ett Ben 10-kalas, och såklart fick han det. Jag fick dock en riktigt jobbig mjölkstockning precis lagom till allt kalasande. Så typiskt! Jag lyckades dock kvickna till just så pass att jag hann göra en tårta innan kalaset började. Pjuh!
 
Jag brukar alltid lägga ett extra krut på barnens födelsedagskalas. Just detta fick bli en lightvariant då orken inte riktigt hängde med som vanligt i år. Inte bara på grund av mjölkstockning, utan på grund av livet i allmänhet just nu. Tror dock att Ed var jättenöjd!
 
Och hans 4-årsdag till ära så slutade han med mina älskade tuttar. Har aldrig stött på ett barn som älskat sina tuttar (nappar) så högt. Men nu var han redo. Blev några kvällar av en gnutta ångest för honom, men nu går det jättebra!
 
Älskade Ed. Fattar inte att du är 4 år redan. Att du inte är min lilla bebis längre. Att vi till och med har en ny bebis. DET ÄR GALET! Den finaste, härligaste och mest talföra lilla pojke jag vet. Varje dag med dig är värd att firas! Lyllos mig att jag är din mamma.
 
 
 
Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)