Produktiv söndag

 
Vilken härlig söndag vi haft! Trots rethosta och snoriga näsor så har vi haft fullt upp med att baka, laga mat och umgåtts med vänner. Hela denna vecka har vi haft en "tömma-frysen"-vecka, vilket inneburit att vi försökt äta upp all mat vi haft i gömmorna istället för att handla nytt.
 
Och idag har vi passat på att laga massor av mat så att vi får det enkelt i veckan med att endast behöva värma upp middagen när vi kommer hem från jobb och skola. Jag har fixat korvstroganoff och ris, spaghetti och köttfärssås, en stor laddning risgrynsgröt och en supersmarrig filmjölkslimpa som jag bakade av en förpackning fil där datumet gått ut.
 
Morotskakan som är på bilden bakade jag imorse! Bakade en stor sats och fick även till uppåt 20 minimuffins som jag nu fryst in i väntan på påsken. Perfekt, bara att ta fram ur frysen och pynta med något påskigt när det är dags! Jag ska försöka baka något lite nu och då dessa veckor som är kvar, så blir det inte så stressigt under själva påskhelgen. Så mysigt att börja förbereda redan nu tycker jag! :)
 
Inte klokt hur snabbt en helg går alltså.. Snart dags för en ny arbetsvecka och det är hög tid att gå och lägga sig nu! God natt!
 
 
Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)