Vårt nya sovrum

 
 
Äntligen är sovrummet till 100% klart och jag har gått loss med kameran för att försöka visa er hur mysigt det blev! Svårt att lyckas få med denna härliga känsla av lugn och harmoni genom en skärm, men tror att jag lyckats någorlunda.
 
Detta är i alla fall det vi möts av när vi kommer in i sovrummet. Vår stora härliga säng, och bebisens lilla hörna. Ett grönt, tungt tyg hänger intill altandörren och liksom mjukar upp hela rummet.
 
 
 
Ännu mera tyg! Efter många om och men så beslutade vi oss för att göra en enkel lösning för garderoberna, med gardinskenor i taket och massor av tyg. Tanken var först skjutdörrar, men dessa textilier är så mycket finare och rummet blev så otroligt mysigt och ombonat. (Och cirka 10 gånger billigare).
 
 
 
Ett skåp för lillans minikläder. Jag har samlat på mig så många detaljer under våren, både från loppis och jobbet. Det var otroligt skoj att gå ner i källaren och rota fram allt som bara legat och väntat på att få sin plats i detta rum!
 
 
 
Den otroligt fina spegeln som jag köpte på Returcentrum förra veckan är som gjord för detta rum. Är så otroligt kär i den! Och så har min ampel fått komma på plats där uppe i det högra hörnet som ni ser.
 
 
 
Och bebishörnan. Jag har så svårt att fatta att hon kommer att ligga där om någon vecka bara. Det ska bli så himla mysigt att få gosa med en nyfödd liten gullunge inne i detta härliga rum. Åh vad vi kommer att trivas bra här!
 
 
Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)