Gårdagens instagram

 
 
Ett nästan klart sovrum! Vad jag älskar att vara här inne. Det är så lugnt och harmoniskt här!
 
 
 
Troligtvis de sista blommorna jag plockar in från trädgården. Jag har endast en liten rabatt, och det är mina pioner. Ja, den vita blomman är ingen pion, den dök bara upp där bredvid. Tyckte den var fin, så den fick vara kvar.
 
 
 
Gårdagkvällens glassfest. Så gott med glass när jag har sån halsbränna på kvällarna. Måste åka och köpa tabletter mot detta snart. Å andra sidan så är det väl förhoppningsvis inte så många dagar kvar i detta elände. Haha. Jag är faktiskt inte helt mentalt redo, men kroppen.. Det är tugnt nu alltså. Jag har ont överallt, jag har ingen ork eller energi, nästäppa, halsbränna, och den fruktansvärda RLS:en (restless-legs) och det trytande tålamodet.
 
Jag vill bara vara ifred. Hatar den känslan och får så dåligt samvete gentemot barnen. Samtidigt fattar jag att det är fullt normalt att känna såhär när det bara är dagar kvar till förlossningen. Jag tänker otroligt mycket på förlossningen just nu, och drömmer om den varje natt. Är som sagt inte mentalt redo, men längtar ihjäl mig efter att få min vanliga kropp tillbaka. Klart att jag kommer att vara trött efter förlossningen, men inte alls på samma sätt som nu.
 
Önskar att jag fick världens energipåslag nu just innan bebis kommer. Hade varit så härligt! Men det känns verkligen inte som att det kommer hända, haha. När tror ni förresten att hon kommer? Hon är beräknad till nästa fredag, den 25/7. Jag tror på den 24:e.
 
Nu ska jag pallra mig upp ur sängen, åka och hämta matkassar och köpa mig en välförtjänt blomma. Familjen sover fortfarande då det blev väldigt sent för barnen igår innan de somnade. Rätt skönt att få sitta själv och vakna till innan det är full fart!
 
 
 
Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)