En dag i värmen

 
 
Vad gör man i väntans tider med 1 dag kvar till BF och när det är högsommar med 28 grader i skuggan? Jo, packar en picknick och drar iväg på äventyr! Blev så less imorse när det inte hänt något trots små förvärkar i två dagar. Och händer inget efter denna dag, ja då tänker hon nog stanna ett tag till därinne skulle jag tro. Jag har promenerat, gått ner för stup, klättrat upp igen, balanserat på en stenig strand längs älven, åkt bil efter guppig grusväg.. Och fortfarande känner jag ingenting. Förrutom en trött och ömmande kropp.
 
 
 
Men vilken dag vi fick! Vi åkte till ett naturreservat intill Vindelälven, bara ett stenkast från oss. Vi fick gå en liten bit för att hitta till detta paradis. Och jag är så glad för att vi hittade tillbaka dit! Vi var nämligen där en gång för 5 år sedan, jag och Samuel med Myra som då var 2,5 år. Minns den dagen som magisk, och det kommer jag nog minnas tillbaka på denna dagen som också. Så fint även att mina föräldrar fick följa med denna gång, underbart att ha dom här i några dagar!
 
 
 
När vi var nöjda med sol och bad så åkte vi vidare till Glassbonden. Så himla gott! Min favorit för i år är mintchoklad. Sen fick vi åka hem på stubinen då mannen skulle iväg och plocka jordgubbar med några kompisar. Han kom hem någon timme senare med nästan 11 kg supergoda jordgubbar som vi stått och rensat för fulla muggar ikväll. Kokade sylt av 2 kg, resten styckfrös vi in. Älskar att ha jordbubbar att plocka fram till att ha i min filtallrik, sån lyx alltså!
 
Nu ska jag sussa och ladda batterierna för ännu en varm dag. Tror inget händer i natt heller då jag inte har den minsta lilla känning än så länge. Och hur ofta föds ett barn på självaste BF? Nej, hon stannar nog i magen ett tag till - men hur som så är det ju väldigt nära. Det handlar bara om dagar och SOM jag längtar tills det är över och vi får ha henne här hos oss istället för inneboende i mig. Snart så.
 
 
 
 
 
#1 - Anonym

Hej! Hittade din blogg och instagram igår. Tyckte att du såg lite bekant ut och så hittade jag detta inlägg och vet nu varför du ser bekant ut. Vi träffades på stranden, vi kom med snabba hunden😊 Minns det pga att det var så himla varmt och jag tänkte hur orkar du som höggravid gå upp och ner för backen till stranden!

Svar: Men hej!! 😄 Jag minns precis den dagen.. oj vad gravid och less jag var. Det var dagen innan beräknad ankomst, och tänk om jag visste att det skulle dröja ytterligare 17 dagar, haha. Trodde hon skulle komma efter min bergsklättring där efter älven 😂 Vad roligt att du hittade hit, och att du kom ihåg! 🥰
idasida

Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)