Att vara i vecka 40


 
Så är vi i vecka 40.. Hur galet är inte det?
 
Som jag skrev härom dagen så är det rätt tungt just nu. Än om förlossningen känns väldigt pirrig och läskig (spelar ingen roll att detta är tredje gången, en sån smärta skämtar man inte bort) så börjar jag längta så vansinnigt mycket efter 1. bebisgos och 2. en någorlunda pigg kropp.
 
Har i två dagars tid haft några små förvärkar. Inga regelbundna eller jätteonda, men de har känts. På måndag ska jag till min barnmorska och tänker fråga henne om hon kan kolla läget där nere, känna om det börjat hända något alls där inne.
 
 
 
Så skönt att jag hann föreviga den stora magen innan den försvinner! Har inte haft någon ork alls. Men idag åkte familjen iväg en sväng och jag blev själv hemma i några timmar. Så jag passade på att fota innan jag damp ner i sängen och avverkade 3 avsnitt av Good Girls! (Äntligen en bra serie att plöja!)
 
I förmiddags städade jag vardagsrummet. Igår tog jag tag i att fräscha upp ute på altan, och morgondagen ska spenderas med att städa inne i badrummet. Det är ju för dumt, men jag har fått för mig att hela huset ska vara städat och fint när förlossningen väl sätter igång. Att jag ska kunna komma hem efter natten på BB och bara njuta, i ett städat och rent hem. Tänker att det är många som känner igen sig, men varför funkar man ens så?
 
 
 
Myra i magen, 1/9-2011 <3
 
 
Ed i magen, 24/6-2015 <3
 
 
Lilla mini i magen, 27/2-2019
 
Så roligt med dessa ultraljudsbilder!
Undrar hur hon kommer att se ut? Hon har precis samma profil som sina syskon, det syns klart och tydligt här ovanför tycker jag. Älskade lilla skrutt, nu vill vi träffa dig!
 
 
 
Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)