4 dagar kvar..

 
 
Passar på att visa upp magen medan den finns kvar. Imorgon går vi in i "BF"-veckan och på torsdag är hon beräknad att komma. Vissa dagar känns det som att hon kan komma när som helst, andra dagar känns det längre bort. Men jag tror att hon är här inom en vecka i alla fall. Eller jag hoppas det, rättare sagt.
 
Högsommarvärmen har kommit hit nu, och det är väl sådär för en höggravid. Gillar att det är varmt och skönt, och att barnen kan vara ute och ha roligt hela dagarna. Men jag blir så extremt trött!
 
Funderar väldigt mycket på vad det första tecknet kommer att vara på att förlossningen kickar igång.. Är det smygande värkar, vattenavgång eller slempropp?! Jag är inte riktigt gjord för denna väntan, blir smått galen. Jag vill ha kontroll över en situation som jag inte kan kontrollera överhuvudtaget. Sjukt störande, haha.
 
Nu sover barnen och jag ska se lite mer Good Girls.. Den är så spännande just nu!
 
 
 
 
#1 - Ida S

Känner verkligen igen känslan! Man vill ju veta exakt när det drar igång och hur! För mig har det startat exakt likadant med alla fyra. Mer eller mindre vattenavgång, men det är ju omöjligt att veta innan :)

Såååå spännande tid ni är i!
Lycka till och hoppas du får en fantastisk förlossning!

Svar: Ja men eller hur?! 🙈 Åh tack snälla 💕
idasida

#2 - fanny s

Stort lycka till ❤ Jag har en liten 4-månaders kille som ligger och fäktar bredvid mig. Det är så konstigt att han för bara några månader sedan låg i min mage och vi inte visste nånting om honom! Vi visste inte ens att det var en lillebror 😊 Och nu är han ju den mest självklara i världen?!?! Om några månader är du också där, med lillan på utsidan och som en helt uppenbar del av familjen!

Svar: Åh tack! ♥️ Så underbart att du får njuta av er lilla kille. Längtar tills jag får snusa på min lilla tjej! Men vilken dag som helst nu ☺️ Kram
idasida

Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)