Tomtar och röda detaljer

 
Hej på er! Här hemma blir det mer jul för varje dag som går. Jag går all in nu, skiter i tvätthögar och dammråttor och julpyntar istället. Pysslar också lite, så mycket jag hinner med.. vilket inte är så jätemycket egentligen. Men lyckades knåpa ihop detta blomsterarrangemang idag i alla fall av en julstjärna, mossa från gården, torkade apelsinskivor och stjärnanis.
 
Lily sover jättebra. Om jag ligger intill. Eller om jag promenerar med henne i vagn. Hon somnar nästan direkt i vagnen, men på sistone så har hon börjat vakna ca 10 minuter efter att jag kommit hem igen och lämnat henne sovandes ute på bron. Frustrerande! Hinner inte ens fixa lunch ifred.
 
 
 
Det blev en enkel adventljusstake i år. Fyra mässingljusstakar i olika höjder, granris och små röda bär i plast som jag hittade på returcentrum. Och stjärnanis alltså, jösses så fint det är!
 
 
 
Och jag vet inte vad som har hänt! Jag som varken brukar ha mycket tomtar eller färgen röd här hemma på jul. I år finns det gott om både och, och jag älskar det! Granen har också kommit upp, som ni kan skymta på första bilden. Ska klä den allt eftersom, ingen stress på den fronten i år.
 
Nu ska jag värma upp lite risgrynsgröt som jag kokade tidigare idag. Dags för kvällsfika och övriga rutiner som ska få i säng våra barn, känns som att även jag kommer att däcka tidigt ikväll.
 
 
Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)