En sämre period

 
Jag håller på att bli smått galen här hemma. Den här urgulliga ungen - charmtrollet - har också sina mindre charmiga sidor. Så som att inte tycka om att sova. Det enda sättet att få henne att sova länge är att rulla vagnen (alltså den får inte stannas!) och att lägga mig intill henne i sängen och låta henne sova med bröstet i munnen.
 
Så jag varvar promenader i 2 h och ligga i sängen i 2 h. Haha, nej jag skojar. Det går ju inte såklart. Har ju två barn till att ta hand om! Hade det varit mitt första barn så hade det inte varit ett jätteproblem, men nu håller jag på att tappa fattningen emellanåt.
 
 
 
Om det är tänder, magen eller hennes personlighet - ja, vem vet? Försöker tänka att det bara är en period, men det har gått typ 3-4 veckor sedan detta började nu. Känns smått hopplöst! Tips mottages gärna!
 
Trean visade sig bli en riktig utmaning. Bara så ni vet, alla som sagt att trean bara hänger med och är "så enkel".. Inte här, haha!
 
 
 
 
#1 - Sandra

Hej!
Köp en sleepytroll, väl värt pengarna! Iallafall för oss.
Ha en fin jul!
Kram

Svar: Alltså... en helt ny värld öppnades här! Aldrig hört talas om förr 😳 Tåls att fundera på! Tack för tips 😘
idasida

#2 - Ida

Trean var verkligen en utmaning för oss också! Det svarta fåret, bossen.. ja kärt barn har många namn. Han styrde över oss alla och gör till viss mån det även idag. Tack gode gud att fyran inte var likadan! 🙏🏻 Har dessvärre inte så mycket tips mer än att en fyra kan bli lättsammare 😉🤪

Svar: Hahaha 😆 Känns ändå tröstande att det är fler som upplevt samma. Känner mig lite snuvad på ”trean, det enkla barnet” hahah! Ojoj, vi är fullt nöjda nu.. så någon fyra blir det inte 🙈😂
idasida

#3 - Emma

Eftersom du frågar vill jag tipsa om att bära på ryggen i bärsjal eller ergonomisk sele! Det har underlättat livet mycket för oss.

Babybaby har många bra tips:
http://www.babybaby.se/2017/01/11-basta-skalen-att-bara-ditt-barn-pa-ryggen-i-barsele-och-barsjal/

Svar: Tack för tips! <3
idasida

#4 - Frida L

Detta har hjälpt mig mycket.
https://annawahlgren.com/index.php/standardmodellen/standardmodellen-en-sammanfattning

Svar: Okej, vet inget om den metoden.. Ska googla! :)
idasida

Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)