En julig bildbomb

(null)

Hej på er! Dagarna springer iväg, jag stökar på här hemma och roddar barn i vanlig ordning. Ni anar inte hur skönt det ska bli med jullov då jag får ha Samuel hemma och vi kan hjälpas åt med allt!

Jag har i stort sett lagt all ledig tid till att få det juligt och mysigt här hemma. Har lyckats rätt bra måste jag säga! Nu fattas bara en storstädning, handling och lite tvättande så kan jag känna julefrid.


(null)

Fixade en ny julgrupp då jag råkade vattna ihjäl min röda julstjärna! Älskar verkligen hyacinter men har varit lite känslig för dom. Nu hittade jag en variant med svag doft och de har funkat kanon! Finns nog inget som doftar mer jul än hyacint!


(null)

Ja, det skulle vara detta då. Pepparkakshus! Jag vill alltid ha pepparkakshus på jul och mest för doftens skull. Mmm! Nu pryder den vårt lilla godisbord som ska stå framme över jul.


(null)

Gjorde dessa små söta pepparkakor för några dagar sedan. Superenkelt och så gulligt att servera till en kopp kaffe eller te. Jag dekorerade pepparkakorna med kristyr (äggvita och florsocker) och när det torrlagt ordentligt så "limmade" jag fast en liten bit pepparkaka på baksidan, också med kristyr. Har en bättre beskrivning på min Instagram!


(null)

En dag gjorde jag dumleklubbor! De blev supergoda! Knäck med havssalt och mjölkchoklad utanpå. Inte exakt samma smak som dumle, ännu godare enligt mig!


(null)

Idag har vi varit i kyrkan på julavslutning. Myra och hennes klass sjöng så fint! När vi kom hem därifrån så dukade jag fram mackor och gofika som barnen åt med ett glatt humör! Nu ligger jag och Lily och tar igen oss i sängen och jag längtar efter att Samuel ska komma hem. Då blir det jullov på riktigt!Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)