Överburenhetskontroll..

 
 
Morgonens frukost, mmm! Bästa just nu är alla färska bär som hamnar i filtallriken!
 
Tänkte uppdatera er om läget här hemma. Vi är otroligt övervänt och jag håller på att bryta ihop till och från. Denna bebis vill inte komma ut! Idag var vi på överburenhetskontroll. Allt såg jättebra ut för både mig och lillan, så vi blev hemskickade med en ny tid på fredag. Är så less. Skönt att allt såg fint ut, men less över att det aldrig kommer igång. Och less över att bo i Västerbotten där man kan få gå över i hela 3 veckor om allt ser bra ut..
 
 
 
Det värsta är att jag har haft värkar dagligen i över två veckor nu, men de stannar alltid av under natten och morgonen. Sen smyger de sig på framåt eftermiddag och kväll.. för att sedan avta igen. Kastas mellan hopp och förtvivlan dag efter dag. Jag vet, det handlar bara om några dagar till.. Men har man varit gravid i 42 veckor och väntat sig en någorlunda punktlig bebis så är det inte roligt längre. Vem hade kunnat ana att trean skulle ta längst tid av alla barnen?!
 
Jag kommer inte att blogga mer innan hon är här nu. Jag är dock fortsatt aktiv på Instagram, men blogglusten är inte jättestor just nu. Häng med på @idasidan på insta så länge så skriver jag mer här när bebis behagat komma ut!
 
 
 
 
#1 - Malin

Ge inte upp! Snart kommer hon! Och alla värkar du har är inte för gäves! Det mognar och förbereder och du ska se att allt kommer gå ”lätt”! Om man nu ens kan säga lätt om att föda barn! Massor med Hejja o kramar o styrka! Detta fixar du!

#2 - Emelie

Ååh :( Känner med dig! Inte roligt att ladda om gång på gång. Men skönt att allt såg bra ut med den lille och dig! Heja heja!

Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)