Att skita i alla måsten

 
 
Denna ljuvliga bebis!
 
Den här veckan är min första hemma på egen hand med barnen. Myra går förstås i skolan några timmar varje dag, och Ed går 15 h på förskolan. I tisdags var han hemma med oss för att vila en extra dag då han hade feber i söndags, men både igår och idag har jag och lillan varit själva här hemma i några timmar.
 
 
 
Det har varit sköna timmar. Välbehövliga sådana. Lily är i ett otroligt stort behov av närhet, hon vill vara nära mest hela tiden. Äta rätt ofta också, och det finns liksom inte en enda tendens till rutiner ännu. Till skillnad från hennes storebror som åt, sov några timmar, åt, sov några timmar till, osv. Han kunde desstuom gärna sova i vagnen eller vaggan, utan problem, från dagen han föddes. Lily märker direkt när jag lägger ifrån mig henne, och vaknar för att somna om direkt hon får vara nära.
 
Och vet ni? Jag njuter av det. Det är så himla många måsten här hemma, men dessa dagar har jag skitit i allt och bara hängt i soffan med lillan alla timmar som barnen varit på skola och förskola. Ätit goda frukostar, sett på serier, ammat och snusat på min fina lilla bebis.
 
 
Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)