En gnutta jul

 
Här kommer ett litet livstecken på bloggen. Saknar detta så mycket alltså. Än fast instagram är den smidigaste och enklaste kanalen för mig just nu, så saknar jag att uttrycka mig med ord. Berätta om vad som händer i livet. Sen har jag insett vad fint det är att själv kunna gå tillbaka i arkivet och kika på vad som hänt under åren i våra liv. Det går ju inte om det ekat tomt ett tag.
 
Så därför skriver jag lite nu, och tänker att jag ska fortsätta att skriva lite nu och då när andan faller på.
 
Här hemma stökar jag fram julen allt mer och mer. Granen fick komma på plats igår, men pyntet sparar vi till nästa helg! Det slog mig att 1:a december är på lördag nästa helg redan, och jag har aldrig varit så sen med att fixa barnens julkalender som i år! Vet inte ens hur den ska se ut, och så saknar den innehåll också. Haha! 

 
 
Idag ska jag till stan med min svärmor. Hjälpa henne att köpa saker till deras nyfixade vardagsrum. Tänkte passa på att handla saker själv, dels till kalendern, men också julpynt hit hem. Det tar sin tid att fixa pynt till ett helt hus, jag tar lite nytt varje år.

Kuddfodralet och de små domherrarna är nya för i år. Magisk fina! Riktigt lyckade inköp som jag kommer att vilja använda mig av i många år framöver! Hoppas på fler såna guldkorn idag!
 
Ha en fin dag, så ser vi väl när jag hör av mig nästa gång. Ni vet ju vart ni hittar mig under tiden! ;) Puss & kram!
 
 
Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)