Pannacotta med turkisk yoghurt

Jag fick ett recept på en fräsch pannacotta av min kollega, och idag testade jag att göra den! Jag bytte dock ut några ingredienser för att få den lite hälsosammare, agave istället för strösocker och rostad kokos istället för maränger. Här hittar ni originalreceptet, men annars kommer min variant här:
2 gelatinblad
3 dl vispgrädde
1/2 dl agavesirap
3 dl vispgrädde
1/2 dl agavesirap
1 krm vaniljpulver
2 dl turkisk yoghurt (10 %)
250 g fryst, tinad mango
2 urgröpta passionsfrukter
1 msk färskpressad citronjuice
Rostade kokosflakes
2 dl turkisk yoghurt (10 %)
250 g fryst, tinad mango
2 urgröpta passionsfrukter
1 msk färskpressad citronjuice
Rostade kokosflakes
1. Lägg gelatinblad i kallt vatten.
2. Koka upp vispgrädde, strösocker och vaniljpulver.
3. Krama ut vätskan ur gelatinbladet och rör ner. Låt svalna ca 10 minuter och vispa ner grekisk yoghurt.
4. Häll upp pannacottan i portionsglas. Ställ i kylen minst 4 timmar.
5. Mixa mango, passionsfrukter och citronjuice.
6. Toppa pannacottan med såsen och rostade kokoschips vid servering.
2. Koka upp vispgrädde, strösocker och vaniljpulver.
3. Krama ut vätskan ur gelatinbladet och rör ner. Låt svalna ca 10 minuter och vispa ner grekisk yoghurt.
4. Häll upp pannacottan i portionsglas. Ställ i kylen minst 4 timmar.
5. Mixa mango, passionsfrukter och citronjuice.
6. Toppa pannacottan med såsen och rostade kokoschips vid servering.
Hoppas ni gillar den! Det gjorde verkligen vi! :)