Fler timmar på dygnet, tack!


 
Hej fina ni. 

Dagarna bara susar förbi nu, och det är en sån vansinnigt intensiv tid nu. Vi är så trötta. Ed har sedan någon vecka tillbaka strulat något kopiöst med sömnen och vi har inte fått en enda lugn kväll på minst en vecka. Eller två, jag har tappat räkningen. Han sover jättedåligt, och vi misstänker att det beror på de 4 (!!!) kindtänderna som är på väg ut. Han har haft feber denna veckan och det rinner konstant ur munnen. Och han har som sagt jättesvårt att komma till ro. Det hjälper inte ens att ligga bredvid honom längre.

Så kvällarna går åt att ta hand om bebis, allt annat hamnar liksom på is. Känns så frustrerande så här kring jul, när jag vill hinna julstöka så mycket, men vad gör man?

På bilden ser ni gårdagens kvällsfika! Sjukt gott med räkor alltså. Ser så mysigt och rofyllt ut på bilden, men i verkligheten ligger det en bebis och skriker i sin vagn bredvid mig. Haha. 

Idag hänger jag som vanligt på skolan. Sitter och jobbar med Sketchup idag och får lära mig att göra ritningar på rum, hus och möbler. Guld värt! Har förövrigt så många projekt på gång nu som jag ska försöka visa er så snart jag kan. Skönt att ha datorn med mig på skolan idag så att jag kan skriva av mig på rasterna. Kanske att jag hinner uppdatera er mer under dagen, vi får se! :)

Imorgon är det ä n t l i g e n december och då känns det ju som att julen är här på riktigt! Myra ska få sitt första paket i hennes adventskalender, som förövrigt inte är helt färdig än (suck), och hon är så himla peppad! Jag med för den delen! ;)

Ha en fin onsdag kära ni, så hörs vi snart igen!

Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)