Dagen i bilder


 
Tänkte att ni skulle få hänga med på vår dag i bilder! Jag och Myra klev upp klockan 8 men lät grabbarna sova vidare till 9:30. Jag passade på att diska undan och duka upp med en rejäl frukost. Testade en ny slags yoghurt med kvarg - mycket god och krämig! 


 
En gullig typ det där. Och äntligen börjar han bli något kryare, denna dag har varit mindre grinig än på länge! Så skönt för hela familjen!


 
Sen gick vi upp till församlingsgården där det för tillfället pågår en utställning, bland annat kan man spana in min brudklänning där! <3 Vi stannade där för att fika på deras nyöppnade café också.Sen åkte vi hem igen för att pyssla! Dessa tavlor har jag och Myra fixat som ska få hänga på väggen i caféet därborta. Min svärmor kom på den briljanta idén om att barnen skulle få ha ett litet lekhörn i caféet så att de har något att göra medan de vuxna fikar. Hon är så pysslig och duktig, vår lilla tjej!Till sen lunch kokade jag risgrynsgröt som vi avnjöt på altanen. Där i bakgrunden kan ni skymta den "nya" väggen med vit liggande panel. Blev såå bra! (Bara lite målning som saknas).Efter gröten så trimmade jag mannens hår och skägg medan Ed sov och Myra lekte. Till middag slängde jag ihop en caesarsallad med tillhörnde dressing, grymt gott!

Nu har jag just lagt Ed och ska strax lägga Myra, medan mannen är ute och snickrar det sista på garaget. När båda barnen sover ska jag diska undan innan jag placerar mig i soffan för ett avsnitt av Blacklist, dags att ge den hyllade serien en chans! :)

Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)