DIY: Sänggavel!
Så var min egentillverkade sänggavel klar! Jag ville ha en klassisk stoppad variant med knappar, och såklart med matchande tyg till själva sängen. Det var svårt att hitta en passande gavel i butik som inte kostade skjortan, så då bestämde jag mig för att göra en egen! Och den blev himla bra måste jag säga, den ser så gott som köpt ut! :)
 
Nu kan jag knappt vänta tills nya tapeten sitter på plats och då jag får inreda hela sovrummet så som jag redan tänkt ut i huvudet! Men, det är någon månad bort då det är så mycket annat som vi ska fixa med först.


 
Tills dess så får vi njuta av den nya sänggaveln och framförallt den nya sängen, jösses så bra vi sover! Både bredare och mjukare än vår gamla, kan inte bli bättre!
 
Jag tog massor av bilder under tillverkningen av gaveln, så jag tänkte slänga upp en steg-för-steg-beskrivning lite senare i veckan. Har även en radda med bilder från vår husvagnssemester som kommer upp så småning om, tills dess så hänvisar jag till denna sköna böna som skrivit lite om vår vistelse i Piteå. :)
 
 
 
 
 
Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)