En buffé av trolldegskakor!
Uppdukat och klart! Här ser ni ett buffébord med diverse godsaker; munkar, chokladbollar, bullar, kakor och allt möjligt smarrigt!
Här ligger bullar, hallongrottor, chokladbollar, munkar, cookies samt ett wienerbröd och trängs på mitt egentillverkade kakfat!

 


Ett fat med, för mig, typiska julkakor. Punschrullar, pepparkakor med glasyr, lussebullar, biskvier och en polkagrisklubba!

 


En prinsesstårta med grön marsipan. Fylld med grädde, vaniljkräm, hallonmousse och hallonsylt ;)Men innan man hugger in på alla sötsaker så måste man ju äta lite mat också. Korv och stekta ägg kanske? Eller mackor med ost, skinka eller prickig korv? Eller så tar man och hugger in på korv med bröd eller hamburgare i miniformat.

Fy vilket kul pyssel! Och det var värt varenda sekund då Myra verkligen uppskattar att få ha detta matförråd i hennes lilla minikök. Har blivit bjuden på en massa fikastunder idag faktiskt :)

Allt är alltså gjort av vanlig trolldeg och målat med hobbyfärg. Om ni har barn som tenderar att stoppa leksaker (helst såhär smaskiga) i munnen så kolla noggrant upp vad det är för färg så att det inte innehåller en massa skit!


 

 

Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)