Minikök i en garderob


I full gång att ”jaga mat” till mig. Oftast bjussar hon på köttfärssås och makaroner. Den söta röda stolen är ett loppisfynd!

Nu är Myras lilla kökshörna uppe i hennes rum äntligen färdig! Den blev lite crazy med en himla massa färg och mönster, och hon älskar det! Väggarna är målat med samma färg som väggarna i hennes övriga rum, golvet har jag målat schackrutigt med vitt och grått. 

Jag är så nöjd att jag kom på idén att utnyttja ena hennes dubbelgarderob på detta vis. Rummet blir ju så mycket större! Och om några år, då hon ledsnat på att stå i köket, så kan jag alltid fixa något annat finurligt – en scen kanske? Om hon går i hennes föräldrars fotspår så kommer hon lätt vilja ha en scen! 

Spisen är min gamla Mickispis som jag målat om till vitt och mintgrönt. Jag har även målat och satt fast en knopp på sidan där en fruktkorg får hänga. Hyllan ovanför spisen har jag också målat och kakeldekoren kommer från Lagerhaus. 

Hyllan har jag pimpat med texten ”Myras kök” plus en kavel i dekorplats. Den underbara ljusslingan med ugglor hittade jag på Lagerhaus rea, 129 kronor betalade jag. Vilket fynd! 

En stor klocka (även det dekorplast) har fått komma upp på väggen, och tänk att det är middagstid redan?! ;)

 

 
Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)