idasida

Nytt på väggarna!
 
I samarbete med PosterStore.
 
 


Wow vilken skillnad lite nytt på väggarna kan göra alltså! Fick hem en hel hög med fantastiska posters i samarbete med Poster Store, och nu är så gott som alla uppe på väggarna! Denna är en stor favorit hos både mig och Samuel, då vi älskar Harry Potter.
 
Är ni sugna på lite nytt till era väggar så spana här - finns så mycket fint! 
 
 
 
Och se så fint den passar ihop med vår väggfärg! Såklart blev jag tvungen att göra om lite mer, så som att sätta upp en ny spegel och flytta runt på lite gröna växter.
 
 
 
Bytte även ut nästan alla posters som vi hade på tavelväggen runt tv:n. För lite mer en ett år sedan så gjorde jag ju denna tavelvägg, för att försöka få tv:n att "försvinna" då den är det fulaste jag vet. Är väldigt nöjd med lösningen, och ännu mer nöjd efter att jag fått upp dessa godingar! Vi tar och kikar lite närmre!
 
 
 
Jag Ä L S K A R dessa två - så mycket girlpower! Barnen gillar Single Ladys väldigt mycket då det är en favorit som de gärna och ofta dansar till.
 
 
 
Så har vi Myras favorit - Slottet Med Luftballongerna. Vet inte hur många gånger hon redan hunnit säga "alltså den där med slottet är bara såå vacker"! Och jag håller med, den är sagolikt vacker! Är även lite sugen på denna till Ed's rum. Här finns många fler fina barnposters!
 
 
Och vet ni det bästa? Jag har en rabattkod till er med hela 30% på alla posters (ej selected och ej ramar) från Poster Store! Ange bara rabattkod Idasida30 i kassan! Rabatten är giltig till och med den 20 maj.
 
 
 
 
 
 
 
Angelica Wåhlin

Vad fint det blev!

Svar: Tack!! ☺️😘
IdaSida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress