idasida

Födelsedagsfirande
 
 
Att fylla år är något jag älskar att göra! Mest för att det ger mig ett bra tillfälle att bjuda hem mina närmsta tjejer för att äta gott och surra i timmar - bästa sättet att fira på! I lördags var Linn och Jennifer här. Jag dukade upp med smarriga räkmackor, så himla gott!
 
 
 
Till efterrätt blev det frukt som vi doppade i smält choklad. Mums! Så mysigt att ta sig tid till att sitta och prata i timmar, utan avbrott. Fick så fina presenter också! En superfin ljuslykta, och en toksnygg lampa som jag spanat på ett tag. Ljuslyktan står nu på altanbordet och lampan ska få bo inne i vårt nya sovrum. Visar sen!
 
 
 
Och igår hade jag Stina och Mirielle här. Så länge sedan vi fick ses, så det var superhärligt och välbehövligt! Det finns alltid så galet mycket att prata om och våra samtalsämnen tar aldrig slut. Jag älskar att samtala, haha. Min man fattar inte hur vi kan vara nöjda med att sitta runt bordet för att ENDAST prata i flera, flera timmar. Hahaha.
 
Fick en otroligt lyxig present i form av en ansiktsbehandling på FACE nästa vecka. Vad jag längtar!
 
 
 
Jag bjöd på ännu mer räkor (bästa som finns, och perfekt att sitta och plocka i medan man pratar), baugetter, aioli och en melonsallad med fetaost. Till efterrrätt slängde jag ihop en vitchokladmousse med citron, kaksmulor och blåbär. Mums! Fast ingen av oss orkade äta upp den efter allt räkfrossande!
 
Och idag fyller jag 33 år. Det känns som en rimlig siffra ändå. Än fast jag känner mig som 23 emellanåt. Jag firar med egentid då barnen är på skola och förskola i några timmar. Jag försöker landa i tanken på att jag ska få vara hemma nu, och invänta vår nya familjemedlem. Det känns helt fantastiskt att få släppa taget om alla jobbtankar som snurrat i huvudet det senaste året, och bara få ge sig hän till familjen och hemmalivet för en tid framöver. Men mer om det senare ;)
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress