idasida

Vecka 20!
 
 
Så är vi nu i vecka 20 (blev ju framflyttad 3 dagar, så idag byter vi vecka) och det är dags för ännu en lägesrapport! 
 
Svävar fortfarande på moln efter onsdagens ultraljud. Har inte varit nervös inför detta RUL, men just när jag la mig på britsen så började jag bli riktigt orolig. Tänk om de skulle hitta något avvikande? Hon som gjorde ultraljudet hade en student med sig och var extremt noggrann och berättade väldigt detaljerat om allt hon kikade på. Tack och lov så såg allting jättebra ut! 
 
Så nu känner jag mig lugn och kan verkligen njuta fullt ut av denna graviditet! Jag mår toppen! Har precis köpt mina första gravidkläder då mina vanliga kläder börjar bli väl tighta.
 
I tisdags efter jobbet kände jag dock att kroppen inte riktigt kan köra på lika hårt som vanligt. Hade en riktig fartfylld dag på jobbet, vilket egentligen inte är helt ovanligt, men knåpade ihop runt 17.000 steg och en hel del kånkande av prylar. Var helt slut när jag kom hem och kände för första gången under denna graviditet av fogarna nere i ländryggen och i ljumskarna. Men dagen efter var det borta, skönt!
 
Avslutar i vanlig ordning med topp 3 bästa/sämsta!
 
Topp 3 bästa just nu:
1. Att vi ska få en frisk liten flicka!
2.  Att min kropp håller ihop så bra!
3. Att sova!
 
Topp 3 sämsta just nu:
1. Att jag känner mig så svullen. Jag har aldrigt trivts med mitt yttre vid en graviditet. Vilket är synd då jag tycker att det är så himla vackert på alla andra.
2. Fortfarande den konstanta kissnödigheten.
3. Att jag blir trött så lätt.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress