idasida

Gravidhjärna, magsjuka och hopp om vår!
 
Hjälp vad dagarna hinner gå mellan inläggen här inne. Det har inte varit min mest sprudlande och inspirerande tid på slutet, mycket jobb som snurrat i skallen och nu i helgen åkte vi på magsjuka. Stackars mannen, tror detta är hans 5 födelsedag som vi har magsjuka sedan vi blev föräldrar.. Inte roligt alltså!
 
En annan sak som inte är kul är att ha magsjuka när man är gravid. Fy alltså. Typ det värsta jag varit med om! Kände mig döende i söndags, var så extremt trött och orkeslös, men kunde inte somna pga av den sjuka fogvärken jag fick av att bara ligga stilla.
 
Men nu så. Återställd.
 
På väg in till jobbet. Såklart så är nästan precis varenda en sjuka på jobbet när en själv är det. Så typiskt att allt ska komma samtidigt. Kan kännas skrattretande, men det är otroligt stressande när man är den som är ytterst ansvarig över situationen. Och själv sjuk.
 
Tur att det snart är april, en månad som jag längtat så länge efter! Påsken är ju en stor anledning till längtandet. Finns ingen högtid som jag uppskattar så mycket som just denna. Sen är ju våren verkligen på väg upp till oss i norr, solen är allt oftare på besök och snön börjar sakta med säkert töa bort. Underbar känsla!
 
Nu är det bara två månader kvar tills jag ska sluta jobba. Känns inte helt fel. Kroppen vill inte köra på i samma tempo som vanligt och jag känner mig dessutom allt mer skör och hormonell i mitt inre. Jag ser fram emot en tid hemma innan bebisen kommer då jag kan få boa i lugn och ro, njuta av sommar och bara få slappna av i hjärnan. 
 
Dags för en dag på jobbet! Gött att jag fick skriva av mig lite såhär på morgonkvisten! Hoppas att ni får en jättefin dag! <3
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress